Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Στα top του 2013 η άγρια αγκινάρα της ARTEATΑναδημοσίευση από το gourmed.gr

Στα top του 2013 η άγρια αγκινάρα της ARTEAT
Μια πρώτη - και ως εκ τούτου σημαντική διάκριση - κέρδισε η νεοσύστατη εταιρεία ARTEAT με την πάστα της άγριας αγκινάρας˙  το συγκεκριμένο προϊόν της εταιρείας κατέκτησε μια θέση στα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς 2013 με βάση την αξιολόγηση του περιοδικού " Τρόφιμα και Ποτά ".

Στο αφιέρωμα του περιοδικού σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι «όσοι τη δοκίμασαν μιλούσαν γι΄αυτήν». Η πάστα της ARTEAT παρασκευάζεται από άγρια αγκινάρα Ρεθύμνου και διατηρείται μόνο με φυσικά συντηρητικά, λεμόνι και λάδι.
Η επιλογή του συγκεκριμένου προϊόντος από την ARTEAT δεν είναι διόλου τυχαία, μιας και η αγκινάρα είναι πλούσια σε αντιοξειδοτικά στοιχεία και ο ερχομός της την Άνοιξη βοηθάει τον οργανισμό μας να κάνει μια πρώτη αποτοξίνωση από τις  βαριές και λιπαρές τροφές του Χειμώνα.
Η πρώτη παραγωγή πάστας άγριας αγκινάρας της ARTEAT εξαντλήθηκε ήδη και με ενδιαφέρον αναμένεται η νέα παραγωγή σε περίπου 1 μήνα.

Δείτε εδώ το τεύχος

Με την ετικέτα της ARTEAΤ κυκλοφορούν ακόμα στην αγορά: Αγουρέλαιο από την Πύλο Μεσσηνίας, άγρια αγκινάρα στο ελαιόλαδο, ασκορδουλάκοι (βολβοί) στο ελαιόλαδο, δίκταμο, θυμαρίσιο μέλι, κριθαρομπουκιές, πετιμέζι από λιάτικο σταφύλι, ξινόχοντρος (ο  τραχανάς  των Κρητών), ενώ από τις αρχές του χρόνου η γκάμα των προϊόντων της έχει διευρυνθεί με το γλυκό ελιάς.


Στην παρασκευή των προϊόντων ARTEAT χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά φυσικά συντηρητικά, ενώ η παραγωγή τους είναι περιορισμένη και ακολουθεί την εποχικότητα.

Σε Βέλγιο και Σλοβενία
Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2013 και ήδη τα προϊόντα της βρίσκονται σε αρκετά ντελικατέσεν και εστιατόρια στην Ελλάδα, ενώ το Φθινόπωρο  έκαναν και το παρθενικό τους ταξιδι εκτός συνόρων με προορισμό τις Βρυξέλλες και τη Λιουμπλιάνα.

Πληροφορίες  ARTEAT τηλ 215 570 11 01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου